View Single Post
Staro 13.01.2006., 00:35   #21
masni
Premium

masni's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by stublina
Da , prvi post je zaista ko glista...
Međutim što se tiče samih rezultata od njih nikakva korist ako su to rezultati "za screenshot" - koje ja zadovoljstvo mogu imat što je moj komp naj naj naj naj...
u svemu i onda pandrkne dok encodiram divx :confused: :confused:
Overclocking Database bi trebala biti baza sa stabilnim ( čitaj upotrebljivim) kompom Koja korist od tih besplatnih perfomansi ako su neupotrebljive u svakodnevnom radu ? Sad će skoro masni naocati proc do nebesa hladeći ga suhim ledom i to bi trebalo ući u ovu bazu - pa kad ću ja molim ljepo to upotrebljavati ?? Dali takvi rezultati mogu biti reference po kojima se ljudi trebaju ravnati ?? E sad je druga priča ako ljudi žele bazu tipa : extremni rekordi , hardware prije rikavanja ili samozapaljenja...
dobro, ok, ali onda po tebi nemamo OVERCLOCKING DATABASE...???

to sto ti govoris znac da bi u tu bazu dosao samo screenshot na kojem je cpuz, tweaker recimo, mbm5 ili prime95 nakon 10 sati...???

razumijes...?? kakva je to OC BAZA PODATAKA kad ima samo jedan podatak...??

naravno da to moze ici u bazu, ali uz ostale stvari...pa onaj koga zanima max stabilni oc recimo ove konfe:

dfi ultra-d
venice 3000+
2x512 geil value
x700pro

moci ce to pogledati...a koje su sanse da ce recimo 5 razlicitih ljudi imati upravo takvu identicu konfu...??

s druge strane, ako stavimo pojedinacne testove...

dfi ultra-d
2x512mb geil value
x7000pro
venice 3000+, 0531CPMW, sonic tower:

super pi 1mb - xx.xx
super pi32mb - xx.xx
itd.

pa ce se iz toga vidjeti da je taj stepping jako dobar, dobro ide na zrak (znaci sa vodom ide jos bolje), najvise utjecaja na super pi...

to vrijedi za sve ostalo...
masni je offline   Reply With Quote