View Single Post
Staro 20.01.2020., 23:22   #2
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Do sada nisam ni znao što znači FERIT Hvala na tome.

Iz perspektive nekoga tko je pred sada već 13.5 g (majko mila, je li to moguće) završio FER mogu ti kazati kako je navjrijednije što mi je ostalo od tog iskusta privatni interesi koje sam stekao tijekom studija. Sam nastavni program mi je pomogao da se skockam i, što bi rekli, posložim patke u liniju, ali najbitnije je shvatiti što te zanima jer sumnjam da će te ondje pretjerano dobro usmjeriti.

Kako su godine prolazile jedino što se stvarno kristaliziralo je da nisam znao što želim od svega toga. Kada sam završio faks nudili su mi da ostanem kao asistent na jednom od odjela (s Bolognom je došla potreba za povećim brojem asistenata) ali nisam htio ići u tom smjeru jer mi je bilo jasno da daljnji ostanak neće pomoći riješiti moj osnovni problem.

Inače, FER u to vrijeme je bio po "starom" sistemu još, negdje na pola mog izbivanja ondje je krenula "Bologna". Prava selekcija su bila prva tri semestra a kasnije je to više manje pravocrtno kretanje naprijed. Kasnije su mlađe kolege smatrale da se prelaskom na novi sustav studij osjetno olakšao jer je zahtjevao postepeni rad umjesto da prepušta izbor studentu i ostavlja vrata širom otvorena kampiranju.

Nisam ti mislim nimalo pomogao, sori
mkey je offline   Reply With Quote