View Single Post
Staro 20.01.2020., 19:26   #886
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Novo iskustvo s ATPost...

Prošli tjedan s amazon.de naručim pojačalo i gramofon i procjena kaže da stiže u utorak (sutra)...i odlično, mislim si da će spakirati to u jedno i da će sve doći odjednom, ali šipak. Ok, isti dan treba doći, super, nebitno.

Dobijem mail da je poslano i da stiže. Pogledam tracking, pojačalo stiže DHL-om, odlično.
Pogledam gramofon...ATPost

I ajde, nadam se da neće biti isti slučaj kao s prošlom narudžbom gdje su mi 2 puta slali G29 volan, svaki zagubili i na kraju za oba vratili novce...i na kraju rekli da treći više nemaju da pošalju

Pogledam danas ujutro kako pošiljka napreduje, i vidim da stiže sutra do kraja dana.

Pogledam maloprije još jednom kako paketi napreduju...kaže za gramofon "Refund issued". Pogledam mail, nikakvu službenu informaciju od Amazona nisam dobio, inače je bude u tim slučajevima.

Otvorim mail gdje je bila informacija da je paket poslan, stisnem na track package i otvori mi se tracking paketa gdje i dalje piše da mi paket dolazi sutra do kraja dana.

Sad bih trebao čekati 5-7 dana za refund, naručiti opet i nadati se da neće doći ATPostu u ruke, jer postoji šansa da će opet biti ista priča.

Dokad nas ATPost može ovako zajebavati?

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote