View Single Post
Staro 20.01.2020., 18:24   #319
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Ne, to nije pitanje za debatu jer se nema šta debatirat oko nečeg što je normalno i prisutno svugdje.
To je kao da otvorimo debatu: jel trgovac ima troškove što mora otpremiti pokvareni artikl na servis, lakše bi mu bilo da ga nitko ne davi i da ga kupac sam odnese tamo.
O je, jer vidim da nisi shvatio smisao pitanja od kolege. Ja ipak jesam. Pitanje je za debatu, samo zato jer otvara mogucnost zloupotrebe na neki odredjeni nacin, sto je i figurativno opisao u prvom pitanju. Niko ne osporava zakonsku odredbu o povratu.

Citiraj:
Kad si već ti u toj branši, onda možeš detaljno opisati i reći što radiš s vraćenim predmetima i koliki ti je to trošak?
Jel ih stavljaš ponovno u opticaj? Vraćaš uvozniku? Prodaješ pod rabljeno? Ugrađuješ komponente drugima u PC?
Evo baš me zanima koliko povrata imaš i gdje završe.
Ipak nebi o tome ovako na forumu. Da imamo mogucnost sjesti negdje na kavicu, drage volje bi ti sve opisao.

Koliko je trosak? Pa recimo da ovisi o artiklu, dobavljacu, stanju povrata itd.
Sta radim sa time? Sve je moguce osim prodaje kao novo. I minus je u pitanju. Neko se i razveseli takvim proizvodom nakon objasnjenja da je otvarano, isprobano i obrazlozeno zasto je vraceno.

Koliko toga ima? Pa nebi znao, ali je na tjednoj bazi recimo, ima svega i svakakih prica.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote