Bubač, nije to uopće poanta priče. Ili nije bila kod mene. I meni nema smisla, iskreno, jer eto, znam ljude s foruma koji naručuju brdo stvari da bi isprobali i eventualno ostavili jedan proizvod ili u većini slučajeva ni jedan.
Nisam nikada vraćao nešto ih hira ili nečeg trećeg, već jednostavno nisam imao izbora. Moram priznati, privatno čak nisam nikada ni ništa vraćao, više manje sve službeno.
Ali vjeruj mi, čitam komenare kolega, i dalje ne vjerujem kakve se stvari pišu.
Fakat ti NITKO ne smije odbiti ili umanjiti neku vrijednost povrata. Kao što sam i rekao, imao sam slučaj gdje sam skoro na sudu završio jer se tvrdilo suprotno, na kraju dobio pismenu ispriku od trgovine.
Ljudi koji tvrde suprotno ili ne znaju o čemu pričaju ili fakat nisu probali ići u ekstreme i vidjeti da se u konačnici sve može. Ne znam ni ja da se razumijemo, ali imam ljude oko sebe koji znaju, kojima je to posao i to im stavlja kruh na stol. I to kakav kruh...
Bio to Amazon, ebay ili Pevec, uvijek je isto, samo eto, ljudi nisu upoznati s tim stvarima. Eto, ja sam naučio "hard way".
Kolega Kristijan nije u pravu, ali ne mislim još sada temu dalje razvlačiti. On misli, jer tako piše, tako i je. E pa, nije. Ako jedna trgovina vani ne želi nešto prihvatiti, većina ljudi će reći, ok, nisam u pravu, ali nije baš tako...
Da li zakon ide u našu korist, procjeni sam, iskreno, ne zamaram se time previše jer mi doduše nije ni trebalo nešto previše, ali iskorištavanje zakona, ako je sve po PS-u, ne možeš nazvati iskorištavanje već nekakvo moralno sučeljavanje. Jer koliko mene znanje služi, moral je više od zakona, ali eto, živimo u pripizdini.

Srce bi me boljelo da naručujem stvari da probao i vraćam nazad. Em sam lijen to nositi natrag, em u većini slučajeva kupujem ono što želim.
Ali imati dilemu između nečega, pa naručiti oboje i vratiti jedno ili oboje, iskreno, dno dna...