Citiraj:
Autor IHrvojeI
|
Sjećam se te igre iz recenzije u jednom vrlo starom broju hackera i određenih iznešenih negativnosti + jako puno bugova koji su me duuuuugo demotivirali da je odigram iako nikad nisam na nju zaboravio. Prije godinu dana sam počeo igrati neke klasike koje do sad nisam odigrao jer me u to vrijeme nisu zanimali tipa fallout 1,2 i slično i usput prešao gog verziju kingpina.
Moram priznati da su mnogi bugovi ostali što je dokaz da se nisu previše brinuli o igri nakon što su je izdali. Čak je i sam mehanizam kretnji glavnog lika zastario u odnosu na neke druge igre koje su izlazile u to isto vrijeme ili su izišle čak i ranije poput Unreala, SIN-a, Half-lifea (iako je nezahvalno uspoređivati ga s ovom igrom), Aliens vs predator, Unreal tournament, Quake 3, Soldier of fortune.....sve navedene igre su izišle u neko slično vrijeme i kingpin nije baš imao lak zadatak da se probije među njima. Išli su na nekakvo nasilje i kontroverzu poput Soldier of fortunea, ali SoF je to odradio puno bolje. E sad, drago mi je da rade ovu verziju i nadam se da će mnoge stvari pokrpati, jer ako se prijeđe preko toga da svi likovi izgledaju isto (kao tenkovi s nogama

), da kontrola lika zna biti nezgrapna i ako bugovi budu umanjeni ili uklonjeni mislim da se može pristojno uživati u toj igri.