Ajmo opet.
Trgovac može na uvjetima napisati što god hoće ako u zakonu stoji da ako se kose uvjeti i zakon vrijedi zakon. Nije to ugovor o brodogradnji pa da se neki posebni uvjeti rade....
Dakle zakon kaže jasno o povratu unutar 14 dana.
Jasno piše da da bi se stvar mogla pregledati da kupac ne odgovara za oštećenje proizvoda/ambalaže.
To je tako da proizvođač ne bi bio kreativan kod proizvoda i ambalaže (blister) pakiranja....
Sad ako si kupio monitor, razrezao sealove, selotejp, izvukao na pažljiv način van da ti trgovac to ne može naplatiti. Pukao ti je malo stiropor jer proizvođać nije dizajnirao baš kako treba - opet ništa.. ali, bio si konj i otvorio proizvod kao vrečicu čipsa, počupao sve - po meni zaslužuje umanjenje.
Netko je stavio mišljenje inspektorata da se to odnosi samo na proizvod... meni osobno ne smeta ni da mi se naplati ako sam bio konjina s ambalažom i pakiranjem svega.
E sad.. trgovac ti može reći što god hoće kad pričaš s njim.. u sporu lijepo zatražiš pismeno odgovor, šalješ online na prijavu i čekaš. 99.9. posto ide pun povrat novaca.
I to je to. Nema mlačenja prazne slame.
To je trgovcu trošak poslovanja koji treba ukalkulirati u cijene i tjt.
Većina samo proda drugome i to je to. Ili se ugradi u neke komponente.. ili se da kao zamjena za reklamirani uređaj... Ima pun k ljudi, pogotovo izvan IT-a kojima to uopće ni najmanje ne smeta.
Zanemarivo je to naprema novi proizvod nova garancija, ako nije identičan - pun povrat para scenariju.