Citiraj:
Autor bixsy the king
Moglo bi te svrbit još više koliko vidim...šta će tebi delid kad ti 5ghz hvata ispod 1.2v? LoL!
Uglavnom...9600k je zalemljen pa pitaj kolegu razera kako je skidao ihs...nisam siguran da je ista procedura delida kao i sa serijom 8. S dobrim namjerama dajem savjet...šteta sjebati platinum primjerak. :-/
|
Sve si u pravu, realno, ne treba mi taj delid

Ali, čitajući komentare ovdje i po drugim forumima, sada mi je sinulo da moj primjerak vjerojatno ima loše postavljen lem, jer su mi temperature (gledajući druge rezultate) za povećanje napona i frekve išle poprilično oštro gore.
Nisam išao na vodu iz nekoliko razloga: prvo i glavno jer mi realno ne treba visoka frekvencija 24/7, zatim sva ova gotova rješenja su mahom Al Cu kombinacije tako da nisu baš imune na zub vremena (pumpe da i ne spominjem), a EKWB-u iz principa ne dam tu lovu za njihove kitove.
Montirani aftermarket zračnjak je, isto tako, i više nego solidan, i to me stalno nekako demotiviralo da diram nešto.
No...max-ov delider/relider, Razer-ov kit za skidanje lema, onaj bracket za montažu na golu jezgru na koji sam negdje naišao (i koji me isto kopka)...uffff

Jedino što mi se ovo zadnje nekako čini sigurnije sa vodom kombinirati poradi razlike u težini hladnjaka, nisam sig. koliko je pametno na to kačiti zračnu mrcinu u klasičnoj bočnoj (visećoj) orjentaciji.
Vjerojatno neću ići odmah na golu jezgru, bilo bi to neozbiljno raditi za prvi delid, idemo prvo klasično odraditi posao, i to je to.
Javim kada stvari stignu i nabacim koju fotku
@max: thanks
EDIT: piše da lik ne šalje u Hrvatsku...kako si ti to rješavao?