Rista, to je upravo i moje pitanje. Probat cu zadnji put, moje misljenje je samo moje misljenje koje sam greskom izrazio na forumu. To na nikog ne utjece, a kamoli na zakon ili necija prava. Samo naglas razmisljam. Ali moje pitanje vezano uz temu je bilo na ekplicitnu tvrdnju da trgovac zakonski ne smije naplatiti ostecenu ambalazu, ja sam samo pitao sto to znaci i gdje to pise, te zasto to trgovci navode u pravilima povrata ako to ne stoji, a zanima me ko konzumera sa potencijalnim povratima u buducnosti. Zbunjujemo se u krug jer ja postavljam pitanja onima koji pisu "zakonski ne smije", a odgovaraju mi drugi i sole pamet nevezano uz moje pitanje, te se hvataju ma moje logicko obrazloženje zasto mi je logicno da mozda smiju, sto opet, je samo moje misljenje. Pises da nitko ne tvrdi da smijes radit sa robom sto god hoces u tih 14 dana, a upravo se to provlaci od inih korisnika. Ja razumijem sto pises i jedino mi nije jasno kak ti mene ne razumijes, nikog ja ne branim nit mi je ikog zao. Pokusavam argumentirano odgovoriti na nepotrebne napade, bezuspjesno.