Nisam to napisao, opet. Ja nisam pregledao jer je doslo kao poklon za Bozic i bilo zapakirano dalje za poklon, zasto bi nekome kvario taj osjecaj prvog otpakiravanja, jel, samo sto me netko preduhitrio evidentno. Samo navodim ko primjer da nije sve tak crno bijelo i da neko drugi najebe u lancu, jer je kao suprotni argument navedeno da trgovac nema stetu jer mu proizvodac to sanira i ta roba iz povrata se ne vraca na trziste. Evidentno se ipak vraca. Zakon je super, ali nisam siguran da je zamisljem da kolega Elance test drivea mobitel i vidi svida mu se sucelje ili ne. Trenutno tak funkcionira, i to je super valjda, mene samo zanima odakle tvrdnja da trgovac zakonski ne smije naplatiti povrat zbog umanjenja vrijednosti i zanimalo me kad se pise "po zakonu", gdje je to u zakonu. Nadalje me zanimalo jel ambalaza moze opet "po zakonu", sudjelovat u umanjenju vrijednosti. Nista vise, nista manje. Mislio sam mozda netko ima kakav konkretni primjer di se sukobio i prosao proces.
Elance, tebe nabijem na onu stvar, tebe i tvoj bezobrazluk, i tvoje misljenje. Nikad nisam nikoga blokirao, ali tebe budem.