View Single Post
Staro 19.01.2020., 15:13   #248
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Jučer na kraju uzeo SONY HT-SF150 2.1

Na 2.1 pc zvučnicima mi je išlo na jetra kaj bas nadjača i zamulja srednje tonove, konkretno ne čuješ jasno kad neko nešto govori na filmnu, gledati film bez titla nemoguća misija. Ak pojačaš da čuješ kak treba onda su svi ostali efekti preglasni i sve skupa prelazi u buku.

Bilo me toga strah i sa soundbarom pa sam na kraju uzeo 2.0 iako piše da je 2.1 ali bas mu je u stvari integriran..tj. ni nema ga posebno nego je tak dizajniram da tuče nešto kroz zadnji otvor. Po specifikacijama ima 120w ali to je sigurno debelo prenategnuto iako je glsan, vokalno jako precizan, ostali efekti su sada skroz OK. Ukupno skroz kvalitetno za 700 kn po koliko sada ide. Bas je naravno slab ali meni ga ima sasvim dovoljno. Prek bluetootoha ima kašnjenja kod gledanja filma, spojio ga preko hdmi-a i onda radi savršeno. Koristim ga sad za sve prek TV-a, i TV program je zanimljiviji Radi uredno daljinski od TV-a za kontrolu glasnoče. Okačio sam ga na zid. Igre također super, puno preciznije nego prek 2.1 PC zvučnika kojio su imali prenaglašeni bas a da ne pričam o TV zvučnicima koji nisu uopće loši, ali u odnosu na soundbar druga liga.
Glavna prednost je naravno jednostavnost i cijena.
Mladenxy je offline   Reply With Quote