Ako odvrtis do mog prvog posta, vidjet ces da se pitam je li to zbilja tako jer mi se cini da to ne pise u zakonu, izrazavam svoju sumnju da mozes proizvod kupiti i koristiti 14 dana kak te volja pa ga vratiti bez pitanja sa rasturenom ili bez ambalaze. Napisao sam da se posipam pepelom ako je zbilja tako. Doslovno me zanimalo cut, zao je sto je moje videnje stvari i misljenje nekog izbacilo tolko iz takta. Meni je drago da ti imas srece sa povratima, i logicno mi je da imas jer trgovci srecom izlaze u susret, samo nisam siguran da je takav zakon. Poslao sam mail inspektoratu kao upit jel je zbilja tako, ako je, super za konzumere. Samo mi nije jasno kaj se tolko zestite oko toga, i nije mi jasno kojom logikom objasnjavate pravila povrata koje imaju izvjesene manje vise svi trgovci, argumentom da mogu oni pisat kaj hoce jer nisu iznad zakona. Opet ponavljam, kojeg zakona i kojim tocno rjecima u njemu pise da se ne smije naplatiti osteceno pakiranje. To sto tebi nije, super, ali je sasvim moguce da ce se neko osiliti isprobavati tak stvari, skuplje stvari, i da ce se nac u problemu ako stvari nisu 100% kako se pise. Mislim da se ponavljam vec puno puta u krug, tak da fakat dosta od mene.