View Single Post
Staro 18.01.2020., 19:34   #301
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Pa upravo o tome i pricamo, odnosno ja barem pokusavam. Gdje i u kojem zakonu pise smije ili ne, eksplicitno, ambalaza nedostajati ili biti ostecena, te da trgovac u slucaju takvog povrata isti ne smije odbiti ili obracunati postotak od cijene? Tvrdi se da se proizvod moze vratiti koristen, bez ili sa potrganom ambalazom, ja osobno to ne vidim u zakonu i ne mislim da je tako. Osobno mislim da na primjeru blistera, isti nebi kupac niti smio otpakiravat, a kamoli koristiti taj usb stick te ga onda vratiti koristen. Isto kao sto ne dolazite skalpelom u ducan i otpakiravate stickove sa polica redom i vracate ih natrag, tako i u ovom slucaju, doma ga tretiras isto ko da ga gledas u ducanu. Barem ja to tako tumacim. Na kraju, jebe mi se za trgovce, samo sam htio potaknut raspravu malo da vidimo iskustva, jer me strah da bi se netko mogao zaletiti i najebati zbog ovakvog jednostranog tumacenja odredenih forumasa. Ali obzirom da rasprava lici na onu sa zidom, nema smisla sudjelovati, svako dalje po svojoj savjesti. Okacim odgovor kad ga dobijem, do tada od mene EOD.