Citiraj:
Autor Immortalis
To inace tako ide
Nadam se da ces im poslat gramofon nazad. Vjerujem da ce se to sve kroz tjedan, max 2, rijesiti.
|
Naravno... Ako je suditi po onome što su mi rekli, dolaze u utorak. Iako im sad više ništa ne vjerujem, slične priče su mi već prodavali i prije pa budem javio kad i ako dođu to pokupiti.
Vezano uz temu, rekao bih da sadašnja situacija ništa ne mijenja... Da mi je netko rekao što me čeka, i koja je "cijena" jeftinije kupovine kod njih, radije bih platio 300, 400 ili više kn negdje drugdje i bio miran sljedećih 2 godine nego prolazio kroz ovaj cirkus.
Update 1 (20.1)
Opet su me kontaktirali, i potvrdili "termin" za sutra. Ako smijem primjetiti, uprava (iz Slovačke, s kojom razgovaram na engleskom jeziku) je daleko ljubaznija i susretljivija od domaćeg ogranka. Da ne znam bolje, rekao bih da razgovaram sa automatom...
Update 2 (21.1)
Paket poslan, odnosno predan kurirskoj službi... Dalje mogu samo čekati.
Update 3 (27.1)
Prošli petak, 24.1. rečeno mi je od uprave da nov uređaj kreće u ponedjeljak, i da bude bio kod mene tokom tjedna. Nažalost, 27.1 (pon) stiže mi DRUGA obavijest od lokalne predstavnice da je nešto zapelo, te da budu raspravljali o tome (i analizirali gramofon) najmanje 2 radna dana jer se između ostalog čeka "ispostava financijskog odobrenja". Dakle, opet ništa...
Update 4 (28.1)
Problem riješen, nov uređaj kreće sutra na put (i mogu ga očekivati kroz sljedeća 2-3 dana)
Update 5 (29.1)
Novi problem sa dostavom. Trebali su javiti tracking broj tokom dana, što znači da dostava najvjerojatnije otpada za sljedeći tjedan, rekao bih ponedjeljak.
Update 6 (31.1)
Stigao mi je nov uređaj, stvar je riješena!
Ipak, da me netko sad pita "da li je bilo vrijedno razlike u cijeni, prolaziti kroz sve ovo?" rekao bih definitivno i apsolutno ne, nije! Nisu prevaranti, i stvari jesu takvim kakvim se čine ali ako kupujete tehniku preko Muzikera budite pažljivi i (u slučaju reklamacije) strpljivi. U protivnom gledajte negdje drugdje, po nešto višoj cijeni.