View Single Post
Staro 18.01.2020., 13:56   #9
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Immortalis Pregled postova
To inace tako ide

Nadam se da ces im poslat gramofon nazad. Vjerujem da ce se to sve kroz tjedan, max 2, rijesiti.
Naravno... Ako je suditi po onome što su mi rekli, dolaze u utorak. Iako im sad više ništa ne vjerujem, slične priče su mi već prodavali i prije pa budem javio kad i ako dođu to pokupiti.

Vezano uz temu, rekao bih da sadašnja situacija ništa ne mijenja... Da mi je netko rekao što me čeka, i koja je "cijena" jeftinije kupovine kod njih, radije bih platio 300, 400 ili više kn negdje drugdje i bio miran sljedećih 2 godine nego prolazio kroz ovaj cirkus.

Update 1 (20.1)
Opet su me kontaktirali, i potvrdili "termin" za sutra. Ako smijem primjetiti, uprava (iz Slovačke, s kojom razgovaram na engleskom jeziku) je daleko ljubaznija i susretljivija od domaćeg ogranka. Da ne znam bolje, rekao bih da razgovaram sa automatom...

Update 2 (21.1)
Paket poslan, odnosno predan kurirskoj službi... Dalje mogu samo čekati.

Update 3 (27.1)
Prošli petak, 24.1. rečeno mi je od uprave da nov uređaj kreće u ponedjeljak, i da bude bio kod mene tokom tjedna. Nažalost, 27.1 (pon) stiže mi DRUGA obavijest od lokalne predstavnice da je nešto zapelo, te da budu raspravljali o tome (i analizirali gramofon) najmanje 2 radna dana jer se između ostalog čeka "ispostava financijskog odobrenja". Dakle, opet ništa...

Update 4 (28.1)
Problem riješen, nov uređaj kreće sutra na put (i mogu ga očekivati kroz sljedeća 2-3 dana)

Update 5 (29.1)
Novi problem sa dostavom. Trebali su javiti tracking broj tokom dana, što znači da dostava najvjerojatnije otpada za sljedeći tjedan, rekao bih ponedjeljak.

Update 6 (31.1)
Stigao mi je nov uređaj, stvar je riješena!

Ipak, da me netko sad pita "da li je bilo vrijedno razlike u cijeni, prolaziti kroz sve ovo?" rekao bih definitivno i apsolutno ne, nije! Nisu prevaranti, i stvari jesu takvim kakvim se čine ali ako kupujete tehniku preko Muzikera budite pažljivi i (u slučaju reklamacije) strpljivi. U protivnom gledajte negdje drugdje, po nešto višoj cijeni.

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 31.01.2020. u 15:19.
  Reply With Quote