View Single Post
Staro 18.01.2020., 00:24   #284
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Vozilo mora odgovarati stanju u kojem si ga preuzeo, uzimajući u obzir trošenje tog auta.

Ne znam što tu nije jasno, jer koliko vidim, i dalje misliš da će ti dati da se 1000 km voziš i vratiš im auto s potrošenim kočnicama, gumama...
Eto, probaj pa javi kako je prošlo.

Evo, ne budi lijen, išao sam čitati EU consumer rights jer naravno...ofrlje je prevedeno na rvacki
https://www.which.co.uk/consumer-rig...ts-regulations

Citiraj:
A deduction can be made if the value of the goods has been reduced as a result of you handling the goods more than was necessary.

The extent to which you can handle the goods is the same as it would be if you were assessing them in a shop.
Prevedeno, "umanjenje vrijednosti robe" je po ovome sve što prelazi baratanje robom kao da je pregledavanje u trgovini.

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
ok, vratio sam u mall ovo što sam linkao gore i btw. ignoriraš mi odgovorit već 2x

čovjeka nije jebala ambalaža uopće, samo je unutra pregledao jel uređaj netaknut, ambalaža rastrgana, sve 5, full povrat idemo dalje

vjerujem da bit ako bilo i u drugom dućanu
Blister pakiranja sam već objasnio nekoliko postova prije toga, skupa s time da će trgovina na svoju štetu riješiti takav povrat, bez izazivanja negativnog publiciteta. Da ti je to odbio, zbog zakona koji nije ni crn ni bijel, nego siv (što panasonicu pokušavamo objasniti već dva dana), jednako ste u pravu i ti i trgovina i to tek na sudu može biti odlučeno, pa poslužiti kao presedan za neke buduće slučajeve.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 18.01.2020. u 00:31.
1v@n je offline   Reply With Quote