View Single Post
Staro 17.01.2020., 17:44   #7
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Kužim. Reklamiraj to bolje nego da ovako prodajes na njuškalu pa da te netko ganja. Jbg na njihovoj stranici piše sve za servis ali većina nas ne čita takve stvari ...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Gotovo je sad, čak i da želim. Kažem, nalog sam stornirao. Morao bih ga opet otvarati, iz istog razloga (za što mislim da ne bi ni uvažili?). A da o čekanju ni ne spominjem, tjedan dana za preuzimanje, tjedan dana za obradu, odnosno analizu, i onda slanje novog uređaja opet kurirom natrag meni ... barem 3-4 tjedna, u idealnom slučaju.

Oglasio sam ga na Njuški sa "manjim kvarom" za 2,600 - kupac koji ga bude došao vidjeti (i čuti) bude odlučio da li ga želi uzeti ili ne, a naknadne reklamacije ne budem prihvaćao. Prodajem ga uostalom bez jamstva, jer ni nemam nikakvih dokumenata za ponuditi.

Jedino ako se oglasi uprava "od gore", nakon maila kojeg sam im poslao. U tom slučaju ga budem povukao iz prodaje. Za sad još ništa, ali kako je vikend pred nama ni ne očekujem reakciju prije sljedećeg tjedna.

Update
Dobio sam email od uprave, jako im je žao i traže drugu šansu. Uvjeravaju me kako cijeli proces bude kratko trajao i kako bude završio zamjenom u moju korist. Kako bi to rekli u Zvjezdanim Stazama, "To Be Continued...", budem vas obavijestio o razvoju situacije.

Ipak, žalosno je to da u dva dana nisu mogli to sami napraviti, nego se sve odjednom sredi kad kontaktiraš upravu i/ili šefove.

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 17.01.2020. u 18:31.
  Reply With Quote