View Single Post
Staro 17.01.2020., 17:13   #265
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Targetiram shop, narucim 100 komada blister pakiranih skupih stickova, primjerice ovih od 512GB, trazim svojih ~200.000 kn natrag i vratim 100 stickova, netaknutih, ali s polomljenim pakiranjem (jer ga nikako drugacije ne mogu izvaditi vani).

I, kaj se onda dogadja u tom shopu? Imaju 100 stickova vrijednosti 200.000 kn koje (sada vise niti teoretski) ne mogu prodati pod nove, jer sam im razjebao ambalazu, i kakav problem sam stvorio trgovcu?
Besposlen Pop ide i Jarice krsti... tako i te tvoje teorije urote zvuce, ne da je NE-dostojno Spilberga sto je usput svetogrdje da ga uopce spominjes u bilo kojem kontekstu vezano s tebom, nego ti napisano ima tezinu i argumente nesto slicno ovome:

Pa jedan Links u svojim poslovnicama ima ravno po jedan ili mozda 2 komada Gamepada neki dan. kada sam trazio iste i vrlo malo je stvari sto jedan takav web-shop ima i 5 komada mozda kod sebe
na nekom internom skladistu. Vecina takvih shopova nema NISTA i roba ide "preknjizavanjem" od dobavljaca preko shopa do kupca. Slazem se da jedini troskovi mogu biti oni sto ce dobavljac to
morati prepakirati no to nisu neznam koji troskovi da ce isti plakati i tko kaze da mozes znati jesi dobio novo tvornicki pakirano ili prepakirano ? To nemos znati osim ako se dokazu/utvrde neki tragovi koristenja
na proizvodu pa da se zalis... i opet dobijes "novo" pomnije prepakirano

Mislim, cemu grizes toliko ? Sta se bojis online ugovorit kakav posao pa da ti kupac slucajno nakon 14 dana ne "vrati" muku programersku jer mu se ne svidja kak si smrljao neku stranicu u wordpressu ?