View Single Post
Staro 17.01.2020., 16:17   #3
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Immortalis Pregled postova
Mozda da probas doci do kontakta u Slovačkoj pa se njima javiš?

Sto se tice GLS-a, i meni su to jednom napravili kad su trebali pokupiti paket. Vozacu se neda doci ili ne stigne i onda stavi da paket nije bio spreman za preuzimanje, ali o tome u temi o gls-u.
Da, bilo je teško podijeliti odgovorne strane. GLS kao takav je samostalna firma, i posluju za sebe. Međutim sama narudžba, odnosno nalog za preuzimanje nisam poslao ja, već oni (Muziker), u moje ime. Ja sam samo ispunio formular na njihovoj stranici, gdje sam precizirao dimenzije paketa, kao i njegovu težinu. Sve drugo (adresa destinacije, kao i plaćanje putnih troškova) je išlo preko Muziker-a, i ja s time nisam imao ništa.

I hvala na savjetu... U međuvremenu sam kontaktirao direktora, za "pohvale kritike i ideje". Kako je adresa ista za sve zemlje, prilično sam siguran da bude otišlo na "vrh".

Iako, sad kad sam to napisao ništa više od njih ne očekujem. Nalog za reklamaciju sam stornirao, ne mogu (i ne želim) čekati tjednima, možda čak i mjesecima da se netko sjeti to preuzeti i riješiti problem.
  Reply With Quote