View Single Post
Staro 17.01.2020., 15:46   #8272
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Zašto su S20/Plus uži, a duži od S10?
Također, ta kretenska rupa u ekranu je šaka u oko, onaj waterdrop notch je mila majka za to.

To nikako ne mogu probaviti, imaš rupu u ekranu s malo ekrana iznad iste, čemu to točno služi? Što nije bolje kameru integrirati u gornji element pa da se malo urezuje u ekran, recimo pola svog promjera?

Zašto ekran mora biti toliko visinski iskorišten? I to nauštrb notifikacijskog leda, stereo zvučnika, face unlock senzora i sl? Ionako je de facto sav video u 16:9, a ekrani su 20:9 i širi.

Što će netko gledati video s rupom u istom, ili gledati fotografije pa da umjesto detalja stoji rupa???

Čini mi se da ću sad pričekati ove da krenu prodavati Mate 30 Pro jer ću pasti cijena kad izađe S20, a S9+ bi mi moga biti zadnji Samsung jer izbacuju modele s minimalnim napretkom. Kamere su im iste već 4 generacije, ultraširoka je loša, baterije im slabo traju, svaki novi update samo skrati autonomiju.
Rupu mozak lakse ignorira nego waterdrop notch jer je "okvir" displaya netaknut. Popup kamera je za mene najbolje rjesenje ali eno i Oneplus izgleda prelazi na rupu.
Rista je offline   Reply With Quote