View Single Post
Staro 16.01.2020., 23:10   #231
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Pa cak i nisam siguran, ovo kaj decki pisu ja osobno nisam u zakonu nasao letimicnim pretom na brzinu. Pise da ce se u slucaju iskoristenja prava povrata trgovcu platiti razumni dio cijene kao obestecenje, ako je kupac prilikom kupovine bio sa tim upoznat. Zato i imaju na webu svi to napisano, pise u zakonu. Takoder pise umanjenje vrijednosti iz materijalnog nedostatka bla, bla. Nisam siguran da je 100% tak kak se pise, bas cu proucit kad uhvatim vremena. Sorry na OT.

Xulos, ja pisem kao potrosac, nema majke da bi ja isao vracat nekaj jer sam se predomislio, ako sam odlucio i narucio, moj zajeb, moja steta. Drugo je ak imam opravdani razlog tipa krive specke, opis ili tak nekaj. Al 100 ljudi, 100 cudi kak se veli.
To kaj pises za nase trgovce djelomicno stoji, ali to je jos kompliciranija prica i necu u to ulazit, danas u doba interneta niko te na nis ne tjera pa... DOA je sasvim druga tema.

I to kaj ih je promil kod nas, najbolje pokazuje slucaj Logitech podrske, daj me nemoj...

Zadnje izmijenjeno od: Kristijan_7. 16.01.2020. u 23:17.
Kristijan_7 je offline   Reply With Quote