Citiraj:
Autor Ag008
Santa Domenica ima očajan odjel reklamacija.
... Cirkus.
|
Nije cirkus nego (a puno cu i reci) 1% ljudi ce napraviti to sto si ti napravio.
Tako da i dalje im je manja zajebancija 1 od sto proizvoda prepakirat nego svakome izlazit u susret.
S tim da nemaju sto izgubiti jer zbog tog ekstra posla nece morati i platiti ekstra ekipu koja radi u ducanu.
Sto veca firma to je ovakvo ponasanje cesce. Neki ce prije ici i na sud iako znaju da nisu u pravu cisto iz razloga jer znaju da se 99.9% ljudi nece zajebavati s tim.
Zajebes 99 ljudi, jedan se naplati. I dalje si u plusu.
Meni su iz Sancta Domenice isto vratili neki genericki mail kojim su mi prijetili s nekih 15%. Onda sam procitao zakon i referirao im se na isti pa vise nije bilo problema i dobio sam puni povrat.
Ne mogu reci da bi me pokusali zavaljati do kraja jer je mail bio relativno genericki ali cini mi se kao vjerojatniji rasplet situacije.
Citiraj:
Autor Bubba
Dakle, zakonska predpostavka je takva da ukoliko vrlo jednostavno zelis unistiti neku trgovinu, narucis i platis kompletan lager, razjebes ambalazu, vratis natrag, dobijes pare, a oni vise nemaju niti jedan nov proizvod kojeg mogu prodati po ocekivanoj cijeni?
|
Bu-hu. Prilagodi se ili nemoj poslovati online. Stvarno mislis kako bilo kakav veci proizvodjac nema ukalkuliranu ovu mogucnost i proceduru za taj scenarij, ili da mala firma koja preprodaje robu snosi trosak ovog scenarija?