Instalirao sam ponovo Windowse i kako to obično biva sada je sve u redu. Da na istoj mašini složiš sto instalacija ni jedna na kraju ne bi bila ista ali od OSa koji na Ebay košta par dolara čovjek ne može više ni očekivati
Zato su se javili drugi problemi. Firefokx koji je jutros, dok sam strože pogledao ikonu skako ko Sergej Bupka, nakon što sam sve lijepo poinstalirao i posložio Firefoxu treba preko 5 sekunda da se pokrene i ono glavno ako se neki program prvi put sporije pokreće drugi put ga ima u kešu ali ovdje je drugi put još sporiji.
Inače ja sam izdarije u Firefoxu na našem jeziku riješio tako da VPN stavim u USA i skinem genuine USA verziju koja ne prevodi pola sadržaja dok se ovo drugo ispravnim podešavanjem jezika da svesti na razumnu mjeru. Obzirom da je od navike teža samo odvika, a ja sam se navikavao na programe ne engleskom od 1990. godine naši prijevodi su mi doslovno nerazumljivi ali ovi mlađi bi ipak trebali imati malo domoljubnog zanosa i imati HR verzije ko što ih švabe francuzi i ostali uljudni EU svijet kojeg smo i mi (na papiru) dio pa bi bio red da se pokušamo tako ponašati.
Idem pokušat prokužit zašto je ovaj jutros tako živahan program popodne tako ispuha ko da je nepripremljen trčao maraton.
I idem isključit type checker jer mi je sav tekst crven :-)