16.01.2020., 14:08
|
|
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Citiraj:
Autor Nik
Zanimljivo, meni se isto to dogodilo na Adidas terrex Agravic (isti tip tena kao tvoja, ali je nesto laksa i brza za trcanje).
Nakon cca 20 odlazaka na Sljeme puklo mi je gornjiste na pregibu i pojavile su se prve pukotine na dzonu. Nakon cca 40 uspona na Sljeme tenisice su se toliko ostetile, a pogotovo dzon, da sam ih bacio u smece.
Na svu srecu ja sam svoje kupio na 80% popusta (u DE), da sam platio punu cijenu popizdio bi skroz  . Zanimljivo da sam imao iste takve jos jedne (narucene iz UK), nit je puklo gornjiste nit dzon, posto su te sluzile za po gradu - ripne sam izlizao na nulu, ali nigdje nista nije puklo.
Drzim da im je to neka greska u proizvodnji, i ovo mi je prvi puta da mi pukne dzon, a godinama nosim Adidas.
Inace ova Continental black chili smjesa dzona je stvarno odlicna za trail, korijenje, zemlju, bilo mokro ili suho - drzi odlicno, ali se na asfaltu ubrzano trosi i ne preporucujem tenisice s takvim dzonom za hodanje po asfaltu - pogotovo ako ste teska kategorija.
|
Sve tenisice sam kupovao kod nas jer su, za divno čudo, bile jeftinije nego vani... Ove garmont cipele sam kupio preko sports direkta i opet ću ih kupit samo drugu boju jer su zakon. Imam i njihove gojze već par godina - pošto planinarim - i meni su provjereno dobri.
|