Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 16.01.2020., 13:12   #10264
Trekkie4
Guest

Evo jedan savjet onima koji traže jeftino a dobro... Kao i dokaz da nije sve u izgledu i/ili izlaznoj snazi

Dobio sam nedavno na poklon Dual-ove HiFi komponente, cijeli komplet (pa i više) koje su imale par tehničkih problema. Ali kako volim "kopati" i popravljati stvari nije mi teško palo, pa sam si mislio zašto ne ... ionako nemam što za izgubiti osim vremena i nešto malo novaca za dijelove.

Rezultat je fenomenalni zvuk linije, koju sam između ostalog spojio i na TV, odnosno zvučni izlaz iz STBa. Gledao sam neki dan "Titanic", i došlo je do scene gdje je brod počeo pucati po sredini, gdje mi se doslovce tresao, vibrirao namještaj od zvučnih efekata i eksplozija, iako stvarno nisam slušao tako glasno. Najbliža usporedba koju mogu dati je "kino zvuk", s time da u ovoj konfiguraciji imam samo dva zvučnika (3-sistemca CL 9010), u dosta razmaknutoj formaciji. Što je vjerojatno i tajna odličnog "stereo" efekta

Samo dokazuje da nije u novcima sve, čak ni da sam išao kupovati sve ove komponente - koje bi me u ovakvom stanju koštale nekih 500-ak kn, s obzirom da gotovo ništa nije radilo.
  Reply With Quote