View Single Post
Staro 16.01.2020., 10:26   #917
tun3
Premium
Moj komp

tun3's Avatar

Datum registracije: Oct 2018
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Brutala.

Kakva je ovo kugla?
Evo kolega je odgovorio, Alphacool Eisball sa njihovom D5 pumpom unutra. Htio sam nešto drukčije

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ako ovo nije isključivo plava rasvjeta, stavi crvenu ili probaj zlatnu složiti. Ovi steampunk dijelovi će više doći do izražaja.
Nije, sve je RGB ali je trenutno plava tekućina, kad se vratim na clear ću probati, ali moram se i s ovim probat još poigrati, friško je presloženo.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Odlično izgleda.
Oduvijek sam želio custom vodeno, no nikada razmišljao da bi fakat mogao probati.

Imam bijelo kućište, bijela tekućina bi odlično izgledala.
Mene je dugo bilo strah, ali kad jednom složiš vidiš da je zapravo jednostavno. Čak sam sad prilikom slaganja uspio iščupat cijev jednu jer nisam stisnuo fiting, plava tekućina svuda, ispraznio sam, rastavio, očistio, sastavio i ko da se ništa nije desilo samo sam si cable extendere malo usosio, bijeli su pa se vidi malo plavog po njima, ali već su naručeni drugi carbon (tamnosivi) da pašu više uz matičnu.

Sa tekućinom jedino ne znam bi li išao na pastelnu, iskustva su razna i zna zaštopat blokove i ostatak sustava ako je lošija, zato sam išao na prozirnu u boji. Jedino što po meni čak i bolje izgleda od ovog
tun3 je offline   Reply With Quote