Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 15.01.2020., 16:43   #10254
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor donkimizer Pregled postova
Nisam imao loših iskustva s trgovcima tamo, ali ući u bilo koji takav dućan i pitat za savjet je velika pogreška.
Ma znam, ali negdje se mora povući crta. Konkretno, mislim na Google Recenziju koju je ostavio "Ivan Biškup". Naravno, ne poznajem navedenog, i nisam bio tamo da potvrdim njegovu stranu priče, ali čovjek je jasno i glasno optužio osoblje da su mu željeli uvaliti cijelu gramofonsku zvučnicu po cijeni od 300kn, iako je samo tražio i trebao iglu. I još su ga uvjeravali da takvo nešto ne postoji, što je samo po sebi već laž jer se gramofonske igle prodaju gotovo posvuda!

A prije nekoliko godina, kad sam kupovao sad već bivši gramofon u Sonus-u, tražio sam ih da mi ga "rezerviraju", odnosno ostave jedan sa strane na nekih 24h, jer nisam odmah bio u mogućnosti doći osobno i pokupiti ga. Ništa neobično, i radio sam isto nebrojeno puta na drugim mjestima, i nikad nisam imao problema. Na što su mi odgovorili da oni takve stvari ne rade, i "otpilili me". Nego, tek kad sam im napisao paprenu recenziju i ocijenio ih sa jedinicom, privukao sam njihovu pozornost i kasnije dobio što sam tražio. Ali valjda tako stvari danas funkcioniraju, nitko ne želi ljubaznost ili toplu ljudsku riječ, nego svi samo reagiraju na ucjene.
  Reply With Quote