View Single Post
Staro 15.01.2020., 06:12   #778
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Prvo ASUSica, OK riješenje je stavljanje podloški/šajbi na vide....ali to ubija garanciju jer su vj one naljepnice na vidama. Baš super

Drugo XFX thicc, meni je ta grafa totalna glupost, hrpa plastike doslovno zbog izgleda, koja joj usput samo smeta i više ju grije i grafa je preglomazna....ono kao izgleda lijepše...komponenta koju ću zavidat i zaboravit kako izgleda. Ali dobro ovo je subjektivno mišljenje čovjeka koji je alergičan na sve te LEDice i ostale đinđe koje su kompove pretvorile u cirkus, na svu sreću to se da pogasit i još uvijek ima za kupit normalnih kučišta, tastatura, pacova bez tih gluposti.
Nekako čisto sumnjam u tu priču o vidama, ali ajd, neka im bude.
Ugl AMD grafe od Sapphire kod nas zbog 3 god garancije i očito jako dobre kvalitete i Powercolor ali iskreno ja osobno bi radije Sapphire (Powercolor je bio sinonim za superjeftinjavu davnih dana, očito su uznapredovali, ali opet...štajaznam), dok NV može MSI, Gigabyte, Gainward/Palit, EVGA, praktičiki skoro sve osim ASUSA.

Nego NAVI ekipa, jesu se ti driveri štogod poboljšali?
Baš je gamernexus imao neki video da je pričao sa AMDovim sofverašima oko tog problema, kao da rade doslovno samo na fensi izgledu samih drivera, a ništa na riješavanju bugova...