View Single Post
Staro 15.01.2020., 05:26   #4632
Hombre
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Nakon stoljeća backupa, kloniranja... napravio sam novu instalaciju. Radi i 128GB stick samo mora biti FAT.
Nakon što sam se opekao s account name koje ima samo pet slova, na netu sam pročitao da Win tako rade I da sami uzmu prvih pet karaktera koje si ukucao prilikom aktivacije ali i to da treba isključiti net pustio me da složim željeni username s neograničenim kukanjem zašto ne MS account ali ja sam bio odlučan i sve radi. S tim da se pojavio problem gdje sam ga najmanje očekivao.
Slova na desktopu, u menijima, u browseru su tanka za poludit iako sam probao Tahomu, Verdanu... i to, pogotovo u browseru izgledaju kao da su izjedena u nekoj kiselini pa su na nekim dijelovima tanja, na nekim deblja. To uopće ne sliči na TTF, a ako stavim Bold neprirodno su debela.
Opet na starom disku s prastarom instalacijom sve bude u redu i u ovoj situaciji snalazim se ko mlada prvi put u kuhinji. Očito je smicalica od Win 10 i osveta što nisam uzeo MS account ali treba mi neko rješenje jer u Total Commanderu jedva čitam koliko su tanka iako sam mijenjao font, mijenjao sistemski font ostaju tanka i kržljava, a opet ako stavim Bold predebela su.
Hombre je offline   Reply With Quote