View Single Post
Staro 14.01.2020., 22:06   #407
tomo19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor M.Vlahovic Pregled postova
nije šala, trebao sam slikati, u košari je bila jedna otvorena kutija s prijemnikom, unutra nije bilo daljinskog ni adaptera za struju, a iznad je bio natpis sa isprikom što su zaboravili scart kabel da će bit dostupan za preuzimanje za koji tjedan, mislim, možda se odnosilo na neki drugi prijemnik otprije ali ovo je bio jedini u košari i jedino je za njega cijena stajala. ali smješno je jer prijemnik ni nema scart
Ali ima 3.5mm kompozitni a/v izlaz, ako je sa druge strane SCART mogao bi poslužiti, ako to još nekome treba (možda nekima koji još imaju CRT a ima ih još takvih, vrlo malo ali ih ima).
Samo, čisto sumljam da to ovi u Kauflandu znaju, oni će priložiti, vjerojatno, obični SCART kabel-neupotrebljiv, a možda i znaju .

Inače imam ovaj Vivax IMAGO DVB-T2 175H, a kupio sam ga radi daljinskog koji je po meni puno bolji nego na Strongu, sve ostalo srednja žalost.
HDD Samsung 500GB ne čita (meni nebitno) a na SanDisk Ultra USB 3.0 stick, 64 GB, korektno snima.

Kada očita EPG i rezervirate nešto za snimanje ne stavi oznaku da će se to snimati već morate izaći i kroz meni vidjeti šta je rezervirano za snimanje.
Šetanje kroz menije je doslovce kliknete nešto pa čekate više od sekundu i onda možete ponovo stisnuti.

Firmware nadogradnju, na moje iznenađenje, uopće nema, ja sam mislio da to svi imaju.

I šta ne bi na mojoj FHD plazmi kvaliteta slike trebala ostati dobra kao prije, šta ovaj Vivax samo ne raspakira 265 codec i kroz hdmi kabel prosljedi TV-u bez gubitaka?
Slika je OK, ali ako je velik dio ekrana u jednoj boji koja postaje svjetlija prema jednom kraju prijelaz nije kontinuiran nego u zonama što prije nije bilo, nije to često vidljivo ali nekad se primjeti.

Ok, nije nešto ali poslužit će još godinu-dvije, ne da mi se još prodavati ovu Panasonic plazmu (TX-P42S20E).

Ako nekoga još nešto zanima, samo pitajte, ako znam odgovorit ću.

EDIT: možda je ovo sa prijelazima boje vezano uz, općenito, lošiju kvalitetu naših HD ili FHD programa, ne znam.

Zadnje izmijenjeno od: tomo19. 14.01.2020. u 22:24.
tomo19 je offline   Reply With Quote