View Single Post
Staro 14.01.2020., 16:49   #24861
aCiD Mac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor darkijas Pregled postova
Za mene su star wars ep 7 i pogotovo 8 potpuno smece i niti u ludilu ne bi gledao ponovo.
Ep 1- ili fantomska p.: odlican film sa vrhunskom glumackom prezentacijom Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman , jedan od najboljih fajtova u serijalu sa sv. macevima. Nedostaci su; mladi anakin skywalker je premali klinac i krajne debilan zavrsetak. Nesretni jar- jar meni uopce ne smeta lik jer do tada gotovo svaki sw film je imao neku maskotu tako da niti on nije izuzetak, a na fore se cak moze malo i nasmijati.
Ep 2 cijeli film pomalo nedorecen, sve djeluje nekako mlako i christopher lee je pogresna osoba za sitha i glavnog negativca filma. Kao vampir je uvjerljiviji ili carobnjak u lotr.
Ep 3 Prva polovina filma za u kantu za smece (do onog nesretnog spustanja),nakon toga odlicno.
Ep 7 losa kopija ep 4 i stvarno nisam razumio sto je redatelj htio na taj nacin prezentirati.

Ep 8 Nepostojeca radnja koja se svodi na ono oni nas ganjaju mi bjezimo. Buckuris svega losega iz svijeta politicki korektnog holivuda, ne ponovilo se!

Ep 9 Vidljivo bolje na entu od predhodna dva,malo se pogubili na kraju. Sithi postali likovi iz nekih horror filmova sto ipak nije cool. Politicke korektnosti ima ali nek im bude samo da filmovi budu gledljivi.
Opcenito zadnja trilogija je jako lose zamisljena u cjelini, ako je uopce zamisljena.

Ep 4, 5 i 6 traze malo dulji elaborat pa necu sad
👏 slažem se

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
aCiD Mac je offline   Reply With Quote