Pozdrav svima,
trebao bih savjet, odnosno iskustvo iz prve ruke oko spajanja dodatnog max tv prijamnika.
Živim u dosta velikoj kući (kuća s podrumom,prizemljem i katom + dodatni stan u prizemlju koji je nastavlja odmah uz postojeću kuću).
Morao sam koristiti powerline adapter Tp-link PA4010P KIT (s integriranom utičnicom, jedan mrežni port) da spojim max tv prijamnik i glavni ruter te to radi odlično (to je na gornjem katu kuće).
Isto tako, uzeo sam i dodatni powerline par PA4020P KIT (s integriranom utičnicom i dva mrežna porta) kako bi doveo mrežu u taj dodatni stan i tamo spojio direktno smart tv preko powerline na jedan mrežni port, a drugi mrežni iskoristio za AP koji širi drugu wifi mrežu za taj dio.
E sad me zanima, da li za dodatan max tv prijamnik (koji bi bio u prizemlju kuće) treba staviti novi powerline par adaptera (novi KIT) tako da i na glavnom ruteru on ide preko drugog mrežnog porta ili mogu dodati još jedan adapter u onaj par koji je za 1.max tv prijamnik pa ih međusobno uparim?
Znam da u onaj par adaptera koji mi je mrežni signal mogu bez problema dodati još koji takav adapter po kući i upariti ih da radi bez problema, ali ne znam kako je situacija kod maxtv-a jer je to ipak iptv signal koji se drugačije ponaša...
Oprostite na duljem postu, ali je dosta specifična situacija pa da mi lakše možete dati savjet što napraviti.