View Single Post
Staro 14.01.2020., 07:23   #10437
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Pozdrav svima,

trebao bih savjet, odnosno iskustvo iz prve ruke oko spajanja dodatnog max tv prijamnika.

Živim u dosta velikoj kući (kuća s podrumom,prizemljem i katom + dodatni stan u prizemlju koji je nastavlja odmah uz postojeću kuću).

Morao sam koristiti powerline adapter Tp-link PA4010P KIT (s integriranom utičnicom, jedan mrežni port) da spojim max tv prijamnik i glavni ruter te to radi odlično (to je na gornjem katu kuće).

Isto tako, uzeo sam i dodatni powerline par PA4020P KIT (s integriranom utičnicom i dva mrežna porta) kako bi doveo mrežu u taj dodatni stan i tamo spojio direktno smart tv preko powerline na jedan mrežni port, a drugi mrežni iskoristio za AP koji širi drugu wifi mrežu za taj dio.

E sad me zanima, da li za dodatan max tv prijamnik (koji bi bio u prizemlju kuće) treba staviti novi powerline par adaptera (novi KIT) tako da i na glavnom ruteru on ide preko drugog mrežnog porta ili mogu dodati još jedan adapter u onaj par koji je za 1.max tv prijamnik pa ih međusobno uparim?

Znam da u onaj par adaptera koji mi je mrežni signal mogu bez problema dodati još koji takav adapter po kući i upariti ih da radi bez problema, ali ne znam kako je situacija kod maxtv-a jer je to ipak iptv signal koji se drugačije ponaša...
Oprostite na duljem postu, ali je dosta specifična situacija pa da mi lakše možete dati savjet što napraviti.

Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 14.01.2020. u 07:32.
TheBEaST je offline   Reply With Quote