View Single Post
Staro 13.01.2020., 07:00   #933
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Možeš pomoću Media Creation Toola napraviti tzv. in-place upgrade, ali svakak odaberi da ti ostavi sve instalirane aplikacije i postojeće datoteke.

Thanks, znam za ovu foru, nisam nikad radio, ali i to je opcija.

Citiraj:
Autor kiki86 Pregled postova
je ti updejtalo na 1909? vidi da nije zapelo na nekoj starijoj verziji i nemoze updejtat. Pomocu windws update assistant ga mozes forsat na zadnju verziju.

Evo baš jučer išao provjeriti, uvjeren da imam novu verziju win 10. Ispalo je da je 1903 i da mi cijelo vrijeme fali zadnji update, mada winsi kažu da sma up to date. odradio s assistantom upgrade na 1909, prvih pet minuta je sve izgledalo savršeno, nakon toga opet isto sranje

Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Meni ovo sve smrdi na nesto oko diska... Probaj za pocetak zamijenit SATA kabel, port na SATA kontroleru, itd...

Druga opcija - uzmi neki drugi disk za sistemski i kloniraj postojecu instalaciju Windowsa pa vidi kako se ponasa...

Ne znam sa cime si diskove provjerio, ali ja bih napravio ovo dvoje sto sam rekao da otklonim taj problem oko diskova... To ti iz iskustva govorim jer sam to dozivio vec nekoliko puta...

Sve fore s kablovima sam probao, probao pustiti samo win disk s tri različita kabla i na dva porta, opet isto. Disk check sam radio iz win, i acronis disk director.

Također doslovce sve isprobano odavde:
https://windowsreport.com/fix-file-e...ms-windows-10/

Probat ću s klonom windowsa i sa reinstalacijom preko media creation toola.

Hvala svima! Javim kako je prošlo.