Dobri su ovi jasni grafički prikazi. Definitivno sam tip grip, a duljina šake mi je 19 cm.
Volim veće miševe. Savršeno mi je udoban jeftini Redragon M690 Mirage. Ne znoji se ruka na njemu. Bocne tipke su mi idealno pozicionirane, i taman su velicinom. Tezina mi paše. Baterija uz moju svakodnevnu upotrebu od u prosjeku 5 sati dnevno mi je trajala vise od mjesec dana....ali ni tada nije bila prazna nego sam ju bacio misleci da je oslabila zbog simptoma koje cu ispod spomenuti....
Uglavnom, bas sam pomislo da sam nasao odlican jeftini uređaj kad sam poceo primjecivati da otprilike svaki 200-ti klik ne registrira, i to sam primjetio na vise tipki da ih random ne registrira kad kliknem. Da sad ne pricam predugo, sve sam isprobao, od drivera, promjena frekvencije, softwerskih postavki, drugog OS-a, drugog usb utora, sa usb produznim i bez, novu bateriju.......i kad sam ga htio baciti u smeće nakon 7 dana zivciranja, otkrio sam da ga ometaju MOBITELI NA STOLU !!!
To sam si dokazao i time da sam priblizio mobitel misu na 10 cm i tada je mis poceo lagati svakih 5 sekundi....maknem mobitele sa stola ili udaljim metar, sve je ok, cak jos nije ni klik preskocio u par sati testiranja.
Iznenadilo me jer je ovo moj prvi wireless miš kojeg mobiteli ometaju