View Single Post
Staro 10.01.2020., 22:35   #1887
Tachikoma
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2013
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Probaj chkdsk /f /r d: za pocetak... Ako ni tada ne radi, onda forsiraj dismount volumea prije testiranja - chkdsk /offlinescanandfix d:

A ako ne moras spasavati podatke sa diska, onda lijepo is Drive Managementa pobrisi cijeli volume i kreiraj nanovo sve...

Oboje nije uspjelo, pretpostavljam da mi preostaje kopiranje svega na treći disk koristeći Linux i onda formatiranje i natrag? Čuo sam da je Lucid Puppy dobar za to, ima li neki bolji ili je taj ok?

Citiraj:
Autor D/G Pregled postova
..valjda je početak bio desni klik na D: disk u exploreru , pa properties > tools >"Check".
A ni slika diska u "Disk Menagment" nebi bila loša. Pa može i "HD Tune" oprobat..

Tools > #Check mi daje: "The disk check could not be performed because Windows can't access the disk."

Disk Management mi pokazuje taj disk kao da ima 100% prazan (raw) i piše da je healthy.

Sa HD Tune nemam iskustva tako da sam samo Error scan napravio i sva polja su zelena. Iskreno, nemam baš iskustva s ovime, ne znam što točno bih trebao raditi pa ako vam se da objašnjavati..... Još jednom, hvala.

EDIT: Kasnije sam još pogledao Folder Usage i piše "No files found" i sve je prazno.

Zadnje izmijenjeno od: Tachikoma. 10.01.2020. u 23:17. Razlog: Dodatna pretraga.
Tachikoma je offline   Reply With Quote