Citiraj:
Autor calypso
Probaj chkdsk /f /r d: za pocetak... Ako ni tada ne radi, onda forsiraj dismount volumea prije testiranja - chkdsk /offlinescanandfix d:
A ako ne moras spasavati podatke sa diska, onda lijepo is Drive Managementa pobrisi cijeli volume i kreiraj nanovo sve...
|
Oboje nije uspjelo, pretpostavljam da mi preostaje kopiranje svega na treći disk koristeći Linux i onda formatiranje i natrag? Čuo sam da je Lucid Puppy dobar za to, ima li neki bolji ili je taj ok?
Citiraj:
Autor D/G
..valjda je početak bio desni klik na D: disk u exploreru , pa properties > tools >"Check".
A ni slika diska u "Disk Menagment" nebi bila loša. Pa može i "HD Tune" oprobat..
|
Tools > #Check mi daje: "The disk check could not be performed because Windows can't access the disk."
Disk Management mi pokazuje taj disk kao da ima 100% prazan (raw) i piše da je healthy.
Sa HD Tune nemam iskustva tako da sam samo Error scan napravio i sva polja su zelena. Iskreno, nemam baš iskustva s ovime, ne znam što točno bih trebao raditi pa ako vam se da objašnjavati..... Još jednom, hvala.
EDIT: Kasnije sam još pogledao Folder Usage i piše "No files found" i sve je prazno.