Citiraj:
Autor lajchi
Izgleda da se moras poigrati i sa finocom mljevenja kave, posto bas ne vidim puno "kreme / pjene".
Meni nekako najbolje sjedi kad stavim "Caffee", 3 na kolicinu kave i 2 na kolicinu vode.
Mozes u meniju birati i temperaturu vode, to uredno ostavim na najvise
Uglavnom, uzivaj u aparatu. Vjerujem da sad neces spavati dan /dva dok sve ne isprobas i ode kofein iz metabolizma 
|
Budem se malo poigrao sutra, u manualu kaže za vodenasto napočetku:
" self-adjustment procedure. This procedure is started automatically when you use the machine for the first time, when you change to another type of coffee beans or after a long period of non-use.
Brew 5 cups of coffee initially to allow the machine to complete its selfadjustment procedure."
Pustiti ću sutra ujutro ženi pošto radi od odma da se malo igra, neka izvrti 5-10 kava pa onda vidi.
Citiraj:
Autor celavicro
sa aparatom ti definitivno nesto ne stima.ovo je blize njemackom filteru nego espressu.
|
A jesi ga odmah osudio na smrt
Citiraj:
Autor celavicro
provjeri tvrdocu vode,temp vode,granulaciju i gramazu.
|
Tvrdoća je na 2, temp vode moram vidjeti još što mi paše, ili med ili high. Što se tiče granulacije, nisam dirao nego je default, budem to sutra malo pročačkao, možda odmah malo stavim "finije" tj. niže.
Citiraj:
Autor celavicro
stvarno si probajte naruciti neku single origin specialty kavu.otkrit ce te potpuno novi svijet.
kod nas imate eliscaffe,tesla..svaka preporuka za njih.
|
Budem provjerio, nisam očekivao još par dana aparat, a ono javlja žena da je došao. Uzeo u talijanskom dućanu lavazzu čisto da imam, a budem provjerio malo.
Izvrtim sutra kave, sada u 20h ići ih raditi itd., a mali ide spavati...big no no.
Javim se još, budem pročitao temu malo više da vidim iskustva i sve što ide sa time