Vjeruj mi nece ti biti zao, malo su bezobrazni jer su cijene igre izrazene bez poreza (u nasem slucaju +25%) ja sam je uzeo na bozicnom snizenju, 35 eur najjeftiniji paket... IMO nema smisla uzimati ove vece. Ali ako ti je igra super i zelis ih supportati uvijek mozes napraviti upgrade.
Imas mogucnost igranja sa svojim main characterom gdje kada te ubiju moras cekati dok se ne zaheala, znaci ostaje ti sve sta imas u stashu u bazi (koju takoder upgradeas) tako da imas igru i igri + "tetris" u inventoryu, to ces vidjeti kasnije

. Healanje traje oko 20 min, ovisno o upgradeovima u bazi.
Ako igras sa Scavom to je pripadnik fakcije "scav" ali long story short, dobivas random gear koji mozes prenesti na glavnog lika i u stash ako prezivis. Nakon toga je cooldown 20 min u pocetku ovisno o lvlu baze, meni je sa jednim jednostavnim upgradeom spusteno na 15 min... Vjeruj mi to jaaako brzo prode i zadovoljan sam cooldown brzinom iako ljudi moanaju and bitch around. Ali da nema toga svi bi trcali bez glave i pucalo bi se na sve strane.
Nemas ingame map u toku matcha (raida) pa ti preporucam da si isprintas mape i imas pored sebe, pogotoo ako igras u squadu (preporucam) da se mozete orijentirati i planirati extrakciju.
Have fun!