Tema: Skijanje?
View Single Post
Staro 12.01.2006., 17:11   #5
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by Vucko
Inace idem na neka manje poznata mjesta...nema se nofca za austriju i takve republike

Prije isao u Slovacu, u Donovale (niske Tatre) i tamo je ok, puno nasih, al sad preskupo za ono kaj se nudi...

tako da sam ove godine bio primoran ici u Bosnu, tam u Kupres i bilo mi je jako dobro...a jeftino sam i prosao...
Dobro, staze nisu nekaj duge, al meni dovoljno...

Al Bosna je jako jeftina (hrana, cuga obleka), ljudi su fenomenalni, uljudni, da bi covjek rijec rekel protiv njih...Bosanke=ZAKON

Al jedina su mana bili vecina posjetitelja iz...khm...odredjenog dijela Hrvatske...sramota za nas...al o tome drugi puta...
Mene su zvali frendovi da idem s njima u Jahorinu 100 Eura 7 dana u kucici na stazi Đabe ba

Inace,kad gledas i trazis jeftino,slovenija...Kranjska Gora,super je i jeftino,dobro ove godine je malo poskupilo,30%...to me sprijecilo da idem ove g.
Sto se tice Austrije i financija,a cuj...ja skijam vec 12 godina,i ja vec sad organiziram financije za sljedecu sezonu,za ovu sam prosle g i tako dalje...Otkad su starci dali nogu sto se tice love za skijanje,dobio sam taj pocetni bonus koji mi osigurava i sljedecu sezonu skijanja,al svejedno to drzim s strane ako ne uspijem skupit tokom cijele godine,al uspim,malo zena malo ja ...