Tema: Košarka
View Single Post
Staro 08.01.2020., 12:22   #4435
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Kada smo kod KAT-a, nešto se šuška iz GSW-a da bi ga htjeli u ekipi ... valjda trejd za Russella

Btw

Na stranu to što baš ne cijenim KATa, tu i ne vidim puno smisla u KAT <-> Russell tradeu. Vjerujem da su s Russellom htjeli pomladiti momčad. Curry će navršiti 32. za dva mjeseca, a i Klay i Green su zakoračili u 30. godinu života, a svi skupa su poprilično potrošeni i/ili načeti. Russell bi trebao u godinu dvije stasati uz Currya i onda ga zamijeniti kao primarni ball handler, jer tek treba ući u prime, kao i KAT.

Više mi smisla s igračke strane ima trade KAT <-> Green, ali ne znam kako to sve skupa stoji s financijske strane. Brijem da GSW nema puno manevarskog prostora.

Trade s Russellom za KATa ima smisla ako GSW želi još jedan brzi run prema tituli već iduće sezone, a imo, to će teško ići. puno upitnika. Greenu padaju brojke i fizikaslije, Curry i Thompson pitanje je kakvi će biti nakon ozljeda, plus godine, a i ostatak ekipe oko njih je jadan.

Al svejedno mislim da GSW neće ići u trade do ljeta, u igri su za dobar pick na lutriji

Jazz 9-1 zadnjih 10 tekmi, proigrali bez Conleya
Babo i dalje standardno odličan.