Citiraj:
Autor T}{OR
Thnx za info, razmišljao sam i o toj TKL tipkovnici ali me odbio manjak USB-C i još nekoliko stvari kao i kod CTRL.
Druga Ducky mi je na jobu i isto u open space, zasad nema prigovora.  Zvuk switcheva ovisi više od same vrste switcha već i o tome kakva je konstrukcija same tipkovnice (floating switch ili ne, metalna ili plastična baza itd.).
MX Brown usporedba:
#1 plastična baza (sa metalnom pločom ispod) sa sakrivenim switchevima i debelim PBT kapicama (SPACE je tanki ABS, kao alternativu sam dobio neprozirni PBT koji je ružan), te tvornički podmazanim stabilizatorima
|
Ovo govorim za Varmilo s MX Brown. Ona isto ima plastičnu bazu isto kao i Ducky, tvornički lubricirani stabilizatori i PBT kapice. Čuje se baš switch, bez pinga i ičega, ali jednostavno stemovi udaraju u plastično kućište i proizvode zvuk. Mislio sam isto da je OK jedno 3-4 mjeseca, a onda sam jednom dao kolegi da nešto testira na mom kompu, i čuo koliko je glasna 😄
Bojim se da ako vam je bitan USB-C onda jedino custom build igra (tipa s KBDfansa nešto)...
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk