Citiraj:
Autor messiah
Aha, imaš Chromecast Audio, nisam ni znao da postoji 
Uglavnom, ako imaš slušalice koje si dobio uz mob, ne isplati ti se ulagati u zasebni DAC ili amp.
Redoslijed na koji trebaš trošiti lovu su:
1. Slušalice
2. amp (ako ne možeš dovoljno glasno slušati iz trenutnog izvora ili imaš osjetne distorzije)
3. DAC (ako imaš onboard audio i dobivaš smetnje iz računala ili imaš užasan DAC)
Možeš pročitati ovo ako te zanima gdje otprilike nastaju čujne razlike kod različitih proizvoda:
https://www.audiosciencereview.com/f...urements.5734/
Dodatno, dynamic range današnje glazbe je očajan, zato mislim da ćeš najmanje poboljšanje osjetiti promjenom DAC-a.
|
Da, Chromecast Audio je stvarno zgodna stvar, na ovom linku koji si postao sam našao preporuku za HiFi Cast aplikaciju i sad imam gotovo sve izvore mjuze preko Chromecast Audia, spotify, tunein, deezer, play music, roon, itd....i lokalno preko npr Hifi Cast aplikacije.
Vjerovatno si me krivo skužio, ja slušalice gotovo ne koristim i nisu mi u fokusu, samo sam ih koristio za testiranje kvalitete dac-a, na njima je to jednostavnije i jasnije čujno ... čini mi se.
Ako negdje naiđete na Chromecast Audio kupite, za malo para čudo od uređaja.
(teško ga je naći, zalihe su većinom rasprodane, novi se ne proizvode, rabljene nitko ne prodaje)