Citiraj:
Autor DR bodul
Zaboravio si SSD i ram.
Sada mi je malo lakše jer sam mislio da samo ja kupujem ThinkPade i radim nadogradnje iz hira.
|
Heh, na Thinkpadima sam od T61 modela...

Uz jedan izlet na HP 8510w (tesko razocaranje) i onda sekundarni DELL E6420 (za posao mi je bio OK)...
Primarna linija: nakon T61 sam presao na T520 koji sam vrlo brzo nadogradio sa FullHD wide gamut ekranom i 1TB SSDom... Pa je onda dosao W530 kojem sam dao 32GB RAM i 1TB SSD... I onda na kraju P51 koji je dosao po defaultu sa 32GB RAMa, ali sam mu dao workstation docking station i dodatni 256GB NVME diskic kao sekundarni...
Putna linija: prvo sam imao nekakav X220 kojeg sam zamijenio sa T440 Touchscreen, no nije islo pa sam presao opet na X220 kojeg je naslijedio X230 i to je to... Naravno, svi su dobili nadogadnje u obliku RAMa ili SSDa... Ne vidim da cu nadogradjivati X230 dalje na neki noviji X model jer ne vidim smisla u tome - ovaj odradjuje posao savrseno... A sto se tice nadogradnje ekrana, nemam potrebe za IPS ekranom na njemu jer ga koristim jednom ili dvaput mjesecno pa mi je svejedno...