View Single Post
Staro 04.01.2020., 10:38   #235
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
koliko sam ja reklamu za te c1/c2 skuzio, a mislim da sam dobro skuzio
imaju senzor pokreta, kao i ova svijetla na senzor
i svijetlo mi ne reagira na čemprese koji su na 2m kod zida, kamera reagira

ovo sa alarm out znam, al opet tražit koji senzor, kemijat spajat ..

ipak sam htio tu sa senzorom, i razočarao se kad skuzim da radi ko i moja foscam 9900 na pixele

htio kupit g4p, al baš se bojao, da opet nije samo marketing u igiri, prepakirana 9900

@nick praskaton
koji sw imas gore ?
kod mene je 1.12.5.4_2.82.2.35

u mene je C2M, current Version: 1.12.2.4_2.102.2.17, pise da je up to date

u mene ja vani bila montirana 9900p, cak nije na kisi direkt, ispod gredice i prestala radit... kad otvorim je a unutra usla voda, cijelo sklopovlje zahrđalo, katastrofa...a kao waterproof je... a da ne kazem da je moras cijelu rastavit da bi stavio/izvadio sd karticu

isto sam se premisljao bili uzeo G4P, pa sam je na kraju uboo na black fridayu na ebayu za 600-njak kn (bez carinjenja ), za sad zadovoljan, a u medjuvremenu sam ekperimentirao s IMOU kamerama, nije lose, ali softver mi se cini na foscamu za razinu ozbiljniji, a i htio sam da kamera ima AI human detection, jer mi ide na zivce kad je montirana vani, push notification svako malo dolaze na svaki pokret, ovako dode samo kad detektira covjeka

btw. C1 nema AI human detection

btw. s ovom C2M sam bas prezadovoljan, bas nikad nije se desilo da ne dode odmah notifikacija ako netko prodje, montirao sam je iznad ulaznih vrata, radi stabilno, snima na sd karticu 0/24 plus cloud sam uzeo 7 dana, IC sensor radi perfektno, nemam niti jedne zamjerke, dok G4P nekad mi ne detektira, al opet kad je netko udaljen od kamere 15 metara, al mozda samo treba nac optimalno sensitivitet...iako u 90% slucaja G4P detektira odlicno i precizno

Zadnje izmijenjeno od: nick praskaton. 04.01.2020. u 10:49.
nick praskaton je offline   Reply With Quote