Citiraj:
Autor OuttaControl
Ja sam uzeo par xiaomijevih wifi kamera. Naravno to je neprofesionalna stvar, kamere su oko 40-50 dolara
Xiaovv Outdoor 1080p - Nema tilt, nema motion, ima dobar kut gledanja. Problem sa ovom kamerom je što u Mi aplikaciji moraš biti registrtiran na "Chinese mainland" server inače je ne možeš dodati, što znači da bi ove dvije kamere radile moraš imati dva accounta/dvije verzije aplikacije, šta znači ili mob treba to podržavati ili skinit neku aplikaciju tipa parallel apps. I još jedan awkward dio je što vjerojatno videii idu na kineske servere na daljnu obradu, privacy on chinese level  tako da ovu nebi preporucio osim za mozda snimat garažu/šupu
|
Ako misliš na
ovu
Mogu potvrditi da je proradila na EU serveru prije cca mj. dana. Sada više nije potrebno imati dva acc otvorena nego je sve vidljivo na jednom.
Ja ih imam 3

i notifikacije rade i preko mobile networka a ne samo na WiFiu kao prije dok se spajao na kineski server.
Sve ostalo stoji. Ali ni Mijiakamerice nemaju mogućnost praćenja pokreta na žalost (što bi bilo mega jebeno da imaju). Ali koliko koštaju, super su.