Citiraj:
Autor xlr
+ k-lite mega codec pack 
|
Dan danas kad mi dođe kakav komp na čišćenje ili kad kod nekog sjednem, na Windows 10 vidim instaliran taj K-lite codec pack... strašno.
Citiraj:
Autor franzD
Samo se vi zafrkavajte, održavam tridesetak računala na koja uvijek stavljam VLC i svako malo me netko pita "E, jel mogu dobiti administratorsku šifru da instaliram BS Player?".
|
Istina. Također kad nekome instaliram friško Windozere, kažem da im instaliram freeware da mogu otvarati 99% stvari kad prvi puta upale komp (6-7 aplikacija sve freeware). Svaki drugi kaže "kaj mećeš za filmove, jel može BS Player zbog titlova".
Citiraj:
Autor The Exiled
To društvo je još uvijek na Amstelovom popisu, tak da im ne treba zamjeriti.   Kaj se teme tiče, MPC-HC i VLC su dan-danas sve kaj 99% korisnika treba bez ikakvih posezanja u codec-pack vode.
|
Veliš, od 10 filmova, 9 formata je
Citiraj:
Autor The Exiled
Jebiga, čovek je to preuzel na svoju ruku, a orginalni MPC-HC developer se službeno pozdravil i tak je ostalo.  Uglavnom, spremi si link na sigurno i nemaš brige.
|
S tim linkom si me spasio pred koju godinu, to i madVR plugin. Dan danas mi je tako naštelano i sve radi bez greške. VLC imam instaliran zbog nekih streamova i kad gledam IPTV na kompu. MPC-HC nije baš spretan sa IPTV listom iz nekog razloga.
Citiraj:
Slovenci su uredno pokrali sve što dalo i taj BS.Player je smeće neviđenih razmjera. To kaj ljudi i dalje puše te fore s titlovima, uz jebeni Netflix i sl. rješenja, je tragikomedija kakve nema.
|
Da, kao što rekoh, tako je i kod mene. Obično po defaultu ljudima instaliram VLC jer modernije izgleda. Kad vide MPC odma vele "fuj neču to, to sam imo na Windows 98,2000,XP" misleći na sličan izgled WMP-a tada
VLC... hm... daj BS player. Onda im velim samo "instalirajte si to sami" i bok zdravo.