View Single Post
Staro 03.01.2020., 16:14   #22
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
+ k-lite mega codec pack
Dan danas kad mi dođe kakav komp na čišćenje ili kad kod nekog sjednem, na Windows 10 vidim instaliran taj K-lite codec pack... strašno.

Citiraj:
Autor franzD Pregled postova
Samo se vi zafrkavajte, održavam tridesetak računala na koja uvijek stavljam VLC i svako malo me netko pita "E, jel mogu dobiti administratorsku šifru da instaliram BS Player?".
Istina. Također kad nekome instaliram friško Windozere, kažem da im instaliram freeware da mogu otvarati 99% stvari kad prvi puta upale komp (6-7 aplikacija sve freeware). Svaki drugi kaže "kaj mećeš za filmove, jel može BS Player zbog titlova".

Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
To društvo je još uvijek na Amstelovom popisu, tak da im ne treba zamjeriti. Kaj se teme tiče, MPC-HC i VLC su dan-danas sve kaj 99% korisnika treba bez ikakvih posezanja u codec-pack vode.
Veliš, od 10 filmova, 9 formata je

Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Jebiga, čovek je to preuzel na svoju ruku, a orginalni MPC-HC developer se službeno pozdravil i tak je ostalo. Uglavnom, spremi si link na sigurno i nemaš brige.
S tim linkom si me spasio pred koju godinu, to i madVR plugin. Dan danas mi je tako naštelano i sve radi bez greške. VLC imam instaliran zbog nekih streamova i kad gledam IPTV na kompu. MPC-HC nije baš spretan sa IPTV listom iz nekog razloga.

Citiraj:
Slovenci su uredno pokrali sve što dalo i taj BS.Player je smeće neviđenih razmjera. To kaj ljudi i dalje puše te fore s titlovima, uz jebeni Netflix i sl. rješenja, je tragikomedija kakve nema.
Da, kao što rekoh, tako je i kod mene. Obično po defaultu ljudima instaliram VLC jer modernije izgleda. Kad vide MPC odma vele "fuj neču to, to sam imo na Windows 98,2000,XP" misleći na sličan izgled WMP-a tada

VLC... hm... daj BS player. Onda im velim samo "instalirajte si to sami" i bok zdravo.
Brko je offline   Reply With Quote