Citiraj:
Autor burmuz
novija, skuplja ( tzv. "bijesna")
|
Potpuno deplasirana interpretacija termina "bijesna" i samim time dobar dio tvog posta ne drži vodu.
Ja niti jednom riječju nisam spomenuo "nova" vozila. Nadalje, "novo" ne znači "održavano" kao što niti "staro" ne znači "neodržavano".
Što se tiče održavanja, tu sam sigurno pogriješio kada sam zaboravio spomenuti loše održavana vozila koja bez problema prolaze tehnički jer jebiga. Ovime ispravljam tu grešku. Ova praksa po pitanju sigurnosti u prometu radi nevjerojatnu štetu. Kada bi se radili odgovarajući tehički onda bi se vjerojatno u nekoj mjeri smanjila i veća šteta koja nastaje na vozilima tokom duljeg perioda pa bi i održavanje bilo pristupačnije. Ovako kako je, ruše aute na tehničkom čisto statistički, da zadovolje formu. Lakše je registrirat karampanu nego vozilo koje je 95% tehnički ispravno.
Moj punto je 2008. godište, uredno se rade veliki i mali servisi, gume su u urednom stanju. Zimske gume ne koristim jer to nisam ni obavezan, ovo što jednom u 10 godina padne snijeg ne idem nikamo s autom taj dan i bok. Motor je basic i on jednostavno ne dopušta dovoljno ubrzanja da mi omogući slalom vožnju. Jednom sam "žurio", malo je falilo da napravim sranje ulaskom u škarice i to mi je bila dovoljna lekcija. Tada sam naučio da treba a) vozit u okviru svojih mogućnosti i b) da bi vozilo s više konja za mene bilo loš izbor.
Citiraj:
Autor burmuz
Pod broj dva, više nesreća statistički prouzroče vozila starija od 10 godina i to ona ispod 150 konja.
|
Je li ta famozna statistika po vozilu ili ukupno
Citiraj:
Autor burmuz
Takvo što su javno govorili svi prometni stručnjaci da nam je vozni park problem za sigurnost.
|
To su pretpostavljam isti oni stručnjaci kakve zapošljavaju na portalima da šire baljezgarije. Kad jednom od takvog stručnjaka vidim neki suvisao komentar po pitanju stanja prometnica, policijske prakse mužnje vozača, postojanje jednakih i jednakijih vozača, opće korupcije u sustavu u kojem bi sigurnost morala biti na prvom mjestu; onda ću počet uzimat u razmatranje što takav stručnjak ima za kazati.
Citiraj:
Autor 1v@n
Kako je onda problem kod nas u starim autima i lošim cestama??? (koje su, usput rečeno, daleko od loših)
|
Ja frende ne znam kako je u tvom kraju, ali po Istri su ceste nevjerojatna katastrofa. Dakle, pričamo o asfaltu koji je toliko sklizak da bliješti na suncu do te mjere da pod malo nezgodnijim kutem ne možeš ni gledat pred sebe. Pričamo o cestama koje se na istim mjestima otvaraju 5 puta u roku par godina nakon čega se naravno zakrpaju asflatom debljine 2 mm bez da se propisno natisne tlo. Pričamo o cestama koje se potope kod svakog malo jačeg pljuska. Pričamo o šahtovima koji se ugrađuju po sredini ili rubu ceste umjesto po sredini traka i to tako da nakon godinu dvije upadnu 5 cm ispod razine ceste.