Citiraj:
Autor Drug Brko
Nažalost da. To što ima po oglasima GTX 970 po 800 kn je sve samo ne realno stanje stvari.
Cut
Tako da nije on odabrao papučarluk. Papučarluk je odabrao njega  kakav lvl9000... god mode
No dosta opanjkavanja
Ali da, neš malo je vrtio je kaže da je dan i noć, pogotovo u PUBGu i CS:GO-u. Dobar dečko ali eto, krivo skrenuo na najvažnijem križanju života 
|
Pa realno 970=1060 3gb, 6gb je mrvicu brža. Evo moje govno mene služi sad već preko 5 godina (1080p mid/high), ne sjećam se kada sam grafu imao tako dugo.

I ne, ne opravdam veću cijenu 970-ica, samo konstatiram. Realno 500-600kn. Možda napravim upgrade na Ampere ako bude potrebe.
Velite bilo što jače od 1060/580/1660 je bzvz kupiti za 1080p? Pa i nije baš, duže će trajat, kao i meni 970. A i zavisi koliko ste zahtjevan korisnik. Ja osobno dok igram, većinu detalja/postavki u igri ni ne primjećujem(bitan mi je samo vsync jer sam alergičan na kidanje slike i 60 fps-a). Neki put gledam one Digital Foundry videe gdje analiziraju i treba mi povećalo i statična slika da uopće skužim neke razlike...ali naravno, nismo svi isti.
A ovo sa ženom...jbg, svaki dan slušam kako susjedu i njihovim klincima kvoca žena, ali ono, žena vrišti i kvoca po cijele dane na njih trojicu, ružno za slušat.

Bivši šef je đinđulije sa neta naručivao na moju adresu, kaže ma tako je jednostavnije...

Ja imam sreće sa svojom, em mi neda da prodam ništa od konzolaške skalamerije (Wii, PS4, 3xVita, DS, DSi XL, n3ds XL x2, PSP, GBA x2...ima ih, a ne igram se baš, ona veli pusti ako budemo imali klinca ili za nećakinju

), em me podržava u mom ludilu sa stripovima na koje palim dosta love (ne stripovi sa kioska, nego fensi HC izdanja). A komp? Pa tu me isto podržava, premda tu niš ne kuži. Kad smo kod toga, nije mi jasno kako ti frend ne može reć ženi da ga samo čisti od prašine i preslaguje (ja svog uredno počistim i usišem svako toliko). Ili još bolje, da je neš crklo i da ga je dao u servis i/ili tebi, a ti mu doma to posložiš?
Nego, donekle on topic:
https://www.dsogaming.com/news/nvidi...r-consumption/
Samo me strah cijena jer bi gosn jakna mogao ići još gore sa istima.
Evo već najavljuju poskupljenje GDDR6 i nanda za ovu godinu...jao si ga nama.
A sada da uzimam, 1660 Super mi nekako izgleda best buy od zelenih.