Tema: Epic Games
View Single Post
Staro 02.01.2020., 20:26   #260
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008

sto naravno nije tocno, palim ga samo kad claimam free igre - znaci jednom tjedno, ak se sjetim

onda se prijavim preko Microsoft/Xbox racuna i naravno sve radi i pod mail contact naravno moja prava email adresa (ista ona s kojom izbacuje gresku)

u tvom slucaju je vjerovatno neki balavac napravio novi account na tvoju adresu, adresu koju nikad nije verificiro... jer naravno, nije imo pristup mailu, ali je Epic dopustio takav account
-->
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Prvi put se odlučim regati na Epic i claimati neke free igre, kadli ono moj mail se već koristi. Reset password, oke logiram se, kad ono sve na turskom... Okeeej, promjenim podatke na hr i upalim 2FA. So far so good.
sta da ti kazem, ja preko svog maila uopce ne mogu pristupit, izbaci mi gresku "sorry you are visiting our service too frequent please try again later"

sto naravno nije tocno, palim ga samo kad claimam free igre - znaci jednom tjedno, ak se sjetim

onda se prijavim preko Microsoft/Xbox racuna i naravno sve radi i pod mail contact naravno moja prava email adresa (ista ona s kojom izbacuje gresku)

u tvom slucaju je vjerovatno neki balavac napravio novi account na tvoju adresu, adresu koju nikad nije verificiro... jer naravno, nije imo pristup mailu, ali je Epic dopustio takav account

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 02.01.2020. u 20:32.
nathan.fake je offline   Reply With Quote