Citiraj:
Autor Exy
Odlična cijena za tu grafu, nisam znao da je baš toliko to sve palo.
Igranje u 1080/60HZ stvarno nikad nije bilo jeftinije.
Koliko onda vrijedi 3GB, 500 kuna? 
|
Nažalost da. To što ima po oglasima GTX 970 po 800 kn je sve samo ne realno stanje stvari.
Citiraj:
Autor Mommistake
To je realna cijena.
1070ti sam kupio za 1500kn s godinu i nešto garancijom.
1060 3GB 600kn, vrh, vrhova.
|
Istina. Mining fever je gotova. 2016 godina daleko iz nas i vrijeme radi svoje. Nije toliko performance drop koliko je rudarenje/starost/jamstvo urušilo cijene.
Citiraj:
Autor thunderbird
Papučarluk lvl9000 
|
E da, tako ti je to kad odabireš "lakši" put bez kredita pa se ukućiš kod tasta i punice jer eto OK su ti to kaj si ih vidio 5x po sat i pol i misliš si "ne moram kredu dizat, klince će mi imat ko čuvat da ne moraju ić u vrtić, troškovi se dijele na 6 jer je i šogor osto u kući i dopeljo svoju ženu...".
Na kraju ispada da svejedno imaš 2 kredita (1 za Škodu karavan + 1 za adaptaciju potkrovnog stana po ženinim nacrtima = 50.000 eura), tasta i punicu koji nisu i neće bit kuš u svojoj kući, klince čije vrtiće plaćaš soma i kusur kuna mjesečno jer baba i deda nisu penziju dočekali da odgajaju decu nego da uživaju, šogoricu s kojom ne razgovaraš i povrh svega toga, kompu se smiješ približiti samo kad žena ili spava ili je minimalno 5km od kuće dok je šerafanje i upgrade strogo zabranjeno bikaz nema se para za gluposti ( dočim iPhone Max 11 Pro Death Star edišn 1024TB si je morala uzet na 100 rata u Tekomu za božić jer joj stari mob trokira).
A po njemu mi ostali smo bili budale što smo sa 23-24 otišli od staraca i kupili si stanove

zato kad na cugi se dotaknemo igara pričamo o Vičeru i Metrou, on priča o Mortal Kombatu iz devedesdruge jer je valjda tad zadnji put neš igro više od par sati u komadu.
Tako da nije on odabrao papučarluk. Papučarluk je odabrao njega

kakav lvl9000... god mode
No dosta opanjkavanja
Ali da, neš malo je vrtio je kaže da je dan i noć, pogotovo u PUBGu i CS:GO-u. Dobar dečko ali eto, krivo skrenuo na najvažnijem križanju života