View Single Post
Staro 02.01.2020., 16:35   #549
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Odlična cijena za tu grafu, nisam znao da je baš toliko to sve palo.
Igranje u 1080/60HZ stvarno nikad nije bilo jeftinije.

Koliko onda vrijedi 3GB, 500 kuna?
Nažalost da. To što ima po oglasima GTX 970 po 800 kn je sve samo ne realno stanje stvari.
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
To je realna cijena.
1070ti sam kupio za 1500kn s godinu i nešto garancijom.
1060 3GB 600kn, vrh, vrhova.
Istina. Mining fever je gotova. 2016 godina daleko iz nas i vrijeme radi svoje. Nije toliko performance drop koliko je rudarenje/starost/jamstvo urušilo cijene.
Citiraj:
Autor thunderbird Pregled postova
Papučarluk lvl9000
E da, tako ti je to kad odabireš "lakši" put bez kredita pa se ukućiš kod tasta i punice jer eto OK su ti to kaj si ih vidio 5x po sat i pol i misliš si "ne moram kredu dizat, klince će mi imat ko čuvat da ne moraju ić u vrtić, troškovi se dijele na 6 jer je i šogor osto u kući i dopeljo svoju ženu...".

Na kraju ispada da svejedno imaš 2 kredita (1 za Škodu karavan + 1 za adaptaciju potkrovnog stana po ženinim nacrtima = 50.000 eura), tasta i punicu koji nisu i neće bit kuš u svojoj kući, klince čije vrtiće plaćaš soma i kusur kuna mjesečno jer baba i deda nisu penziju dočekali da odgajaju decu nego da uživaju, šogoricu s kojom ne razgovaraš i povrh svega toga, kompu se smiješ približiti samo kad žena ili spava ili je minimalno 5km od kuće dok je šerafanje i upgrade strogo zabranjeno bikaz nema se para za gluposti ( dočim iPhone Max 11 Pro Death Star edišn 1024TB si je morala uzet na 100 rata u Tekomu za božić jer joj stari mob trokira).

A po njemu mi ostali smo bili budale što smo sa 23-24 otišli od staraca i kupili si stanove zato kad na cugi se dotaknemo igara pričamo o Vičeru i Metrou, on priča o Mortal Kombatu iz devedesdruge jer je valjda tad zadnji put neš igro više od par sati u komadu.

Tako da nije on odabrao papučarluk. Papučarluk je odabrao njega kakav lvl9000... god mode

No dosta opanjkavanja

Ali da, neš malo je vrtio je kaže da je dan i noć, pogotovo u PUBGu i CS:GO-u. Dobar dečko ali eto, krivo skrenuo na najvažnijem križanju života
Brko je offline   Reply With Quote