View Single Post
Staro 02.01.2020., 09:54   #59
Brad
Registered User

Datum registracije: Aug 2017
Zanimljiva stvar, dok sam prije 8-9 godina, bio hardcore u PESu ....

Tad bi si dao ocjene:
Tehnička potkovanost 9 od 10.
Mozak: 7.5 od 10. xD

Sad kad ne igram aktivno, i igram 2 put mjesečno kad igram s frendovima na istom TVu, dao bi si ocjene:

Tehnička potkovanost 6 od 10.
Mozak 12 od 10. xD

Da imam onu tehničku potkovanost od prije 8-9 godina, kad sam tu igru peglao satima. I da imam ovaj mozak. Mislim da je jasno šta bi bilo. xD

Izgubljen potencijal. xD

Edit:

Inače, proučavanjem svojeg gejmanja nogometa, u zadnjih godinu dana od kad igram 2 put mjesečno na 2 sata s prijateljima.

Primjetio sam da mi je obrana i dalje na abnormalno visokom nivou s obzirom na 8-9 godina ne igranja.

Primjetio sam da mi tehničke potkovanosti fali najviše u tome što pasevi ne ispadnu onako kako ih zamislim u glavi.

I naravno, završnica, zadnje dodavanje i zadnji šut.

No to je više radi toga koliko se fizika igre promjenila kroz 10 godina.

Ali u obrani sam i dalje životinja.

Samo jbg, 8 godina pauze me koštalo tehničke potkovanosti što se vidi po tom zadnjem pasu i šutu. I po tome što mi pasevi nisu kako sam ih zamislio u glavi.

I ofc, radi promjene fizike kroz 10 godina, nemam ponekad ideje i iskustva što izvesti u zadnjem ključnom trenu prije šuta na gol.

Edit:

Fakat fascinantno ....

Izgubio sam 40-45% tehničke potkovanosti i fizičkog skilla kroz 8 godina.

Ali sam dobio 150% više moći analiziranja. XD

Ne možeš imat mozak i mišiće u isto vrijeme, rijetko tko to ima. XD

Edit:

Dok ovaj prijatelj s kojim jako često igram kad igramo nas par skupa.

Tehnički je potkovan do bola. Ali brate, ponekad je glup na terenu. xD

U obrani pogotovo. U napadu se još nekako izvuče improviziranjem i na slučajno.

Ali obrana 0.

Ali brate, fizički može izvest sve šta si ja zamislim u glavi. Samo što si on u glavi takve stvari ne može smisliti.

Ne možeš imat mišiće i mozak.

Edit opet:

Fakat, kad sam igrao PES 5 i PES 6, prešao sam po 20 sezoni master lige na obje bez problema. I više 25 ......
Onda je došao onaj čudan PES 2008? Ona igra mi je totalno ubila volju za nogometom. Koliko je to čudna igra bila. -.-
Zatim nisam čuo za nogomet do Fife 12-13-14.
U to doba sam počeo igrat reakreativno, 2 sata u mjesec dana s prijateljima, 2 na 2.
Tu me najviše hebalo ono punjenje skale šuta na Fifi, pošto sam naviknut da na PESu abnormalno kratko držiš skalu, i već je na pola puna.
Pa me tu počelo je**t to punjenje skale kod šuta. Dodavanje ne, dodavanje šta god stisneš, dobro je. Ali šut nije takav.
Zatim nakon 14te , opet nisam čuo za nogomet do kraja PESa 18, početka PESa 19.
Tu klasično opet, igranje 2 sata mjesečno s prijateljima, 2 na 2 ... čisto reakreativno.
Jbg, da sam s PESa 2005 i 2006, išao odmah iduče godine na PES 19, pričali bi drugu priču. XD

Zadnje izmijenjeno od: Brad. 02.01.2020. u 10:25.
Brad je offline   Reply With Quote