View Single Post
Staro 31.12.2019., 19:49   #4187
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Venomgamer Pregled postova
Pojavio se slider,a kad vratis na high performance nestane,boost je u oba slučaja isti.....
Da se mi razumijemo da nema brke i njegovog ludog proca bio bi prezadovoljan,ovako uvijek nesto cackam pokusavam,a sto god poduzmem boost sve manji.
Pa prestani čačkat i ja sam neki dan čačkao isto neke besne gliste izvodio sa OCN foruma iako sam rekao da neću više.

Na kraju sam 2x BSOD dobio i jednom hang. Rekoh tak mi i treba a reko sam da neću više drkarit. Tako da sam nakon toga flešao zadnji BIOS 7704 i postavio opet samo par postavki i sejvao taj .cmo na USB stick. Više ne drkarim.

Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Mah, Brko ima nekuo čudo tj po svemu krivo brandirani 3600X i mi mu ne možemo ni prismrdit, tako da okanite se ćorava posla i koristite komp za što god ga već koristite.
Nakon svih failova od procesora i PTSPova pretpljenih, mislim da je u redu da je i mene posralo jednom
Kaj je najbolje, imao sam 2 komada i jedan sam proslijedio frendu bez da sam isprobavao prvo i ostavio si "bolji".

A i taj boost se nije odmah pojavio. Prvi boostovi (nakon što sam odbacio fix OC) su bili 4250-4290 sa istim postavkama kao i danas. Tek od onog famoznog 0075 Beta BIOSa i nekih čipset drivera se diglo na 4400 MHz

Citiraj:
Autor Joza_Seraf Pregled postova
Brko potajno radi za AMD. Vidit cemo kad moj dođe 3600 jel možda X verzija :-) samo ce mi netko objasniti najbolje postavke za OC... i ploca je valjda oke :-)
Da bar radim za AMD

Ne znam je li se sjećate, bilo je i R5 1600 koji su bili 8c/16t čak ih je tu na forumu bilo 2 ili 3 komada ako se sjećam. Po meni je to bolji pogodak neko ovih 100-150MHz boosta više.

R5 3600 su po svemu trebali biti smeće. Otpad od ovih boljih 8, 12 i 16 jezgrenjaka. Loše jezgre i ne veliki boost. Očito da se koji omaknuo

Postavke za OC najbolje na automatiku. O kojoj se ploči uopće radi?
Brko je offline   Reply With Quote